Γιάννης Σιδέρης για εκλογές αρτοποιών: "Αυτές τις Νεοδημοκράτικες τακτικές να τις ξεχάσετε έχετε ξεφτιλίσει τον συνδικαλισμό..."

 



Πυρ Σιδέρη: “έχετε διαλύσει την αρτοποιεία”


Υπόψιν όλων των συνδικαλιστών

Νεα μέθοδος εκλογών για τα σωματεία προτεινόμενοι από τον πρόεδρο του σωματίου αρτοποιιών Κοζάνης Κ. Κυρινα Αποστολο.


ΣΑΒΒΑΤΟ 3.04 μμ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ :

Την Τετάρτη 23/10/2024 και ώρα 13.30εως20.00 μ.μ στα γραφεία του σωματείου Αρτοποιών Κοζάνης "Δημοκρατίας 34"λιγο πιο κάτω από την Νομαρχία θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του σωματείου μας. Αγαπητοί συνάδελφοι θα πρέπει να δώσουμε όλοι μας το παρόν.

Για δηλώσεις υποψηφιότητας για το νέο Δ.Σ θα μπορεί ο κάθε συνάδελφος να δήλωση εως την Δευτέρα 21/10/24 και ωρα 18.00μ.μ στα τηλέφωνα:

6973798108

6973238518.

ΣΙΔΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Εκλογές με συνοπτικές διαδικασίες. ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ.

ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Κύρινα Απόστολε οι εκλογές έπρεπε να γίνουν αρχές Ιουλίου για να συμμετέχετε και στο συνέδριο τις ομοσπονδίας στο οποίο συμμετείχατε παρανόμως με τους ίδιους αντιπροσώπους. Και τώρα κάνετε αυθημερόν εκλογές. Είστε εκτός καταστατικού και συνδικαλιστικής νομοθεσίας οι εκλογές χρειάζονται γενική συνέλευση εφορευτική επιτροπή και χρόνος για υποψηφιότητες. Αυτές τις νεοδημοκρατικες τακτικές να τις ξεχάσετε έχετε ξεφτιλίσει τον συνδικαλισμό αλλά πάνω από όλα έχετε διαλύσει την αρτοποιεία κάτι πρόεδροι σαν εσένα μαζί με τον αυτοκράτορα πρόεδρο τις ομοσπονδίας Μιχάλη Μούσιο

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ



Ιωάννης Σιδέρης αρτοποιός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια