Κάποιος να τούς σταματήσει...Οι Διόσκουροι πετάνε...

 


69-62

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ για την ομάδα τών Διόσκουρων απέναντι στο Άργος Ορεστικό.

Dioskouroi Kozanis victores. Το τέλος της 3ης αγωνιστικής βρίσκει αυτά τα καταπληκτικά παιδιά των Διόσκουρων νικητές σε ένα ντέρμπι που όποιος το έχασε…. έχασε. Απέναντί τους μια ομάδα με τεράστια εμπειρία και ταλέντο το Άργος Ορεστικό, επίσης αήττητο μέχρι τώρα. Ο αγώνας διεξήχθη μπροστά σε μεγάλο πλήθος φιλάθλων, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στην νίκη. Το γήπεδο της Κοζάνης θύμιζε πολύ παλιές εποχές, που θυμούνται οι παλιοί και πλέον μαθαίνουν οι νέοι. Πολλά παιδιά που αποκομίζουν παραστάσεις και βλέπουν την προοπτική. Χρωστάμε ένα πολύ θερμό ευχαριστώ στον κόσμο μας για μια ακόμη φορά…. είστε η δύναμή μας. Η νίκη αφιερώθηκε στους εορτάζοντες Στάκταρη και Σαμαρά… να τα εκατοστήσετε κύριοι.


Στα του αγώνα θα είμαστε λιτοί και περιεκτικοί όλοι οι παίκτες της αποστολής πάτησαν παρκέ στο rotation του κόουτς Βλάχου πήραν τις ευκαιρίες τους και τα πήγαν περίφημα. Ο Bailey Chambers οδήγησε την ομάδα στο σκοράρισμα στα δύσκολα αλλά ήταν και καταπληκτικός στην άμυνα. Outstanding performance pal… the best so far. Ο Στρωτός συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, Ο Χλιαράς ξεχώρισε με την 2 way εμφάνιση. Ο Αθανασιάδης έκανε όλη την βρώμικη δουλειά και έβαλε βολές και καλαθάρα όταν έκαιγε η μπάλα. Ο Γκοβεδάρος έκανε πάλι το κλέψιμο του αγώνα μαζί με κάτι ασίστ που συνηθίζει… Ο Κυρούδης έγραψε από την περιφέρεια, Ο Στάκταρης δείχνει ότι βρίσκει τα πατήματα του όπου έκανε απίστευτα κλεψίματα αλλά σκόραρε και τους πιο κρίσιμους πόντους στον αγώνα. Κωσταρελόπουλος, Κωτούλας και Πλιάκης τα έδωσαν όλα στην άμυνα. Ο Χρυσίδης στην 1η του εμφάνιση σκόραρε και έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Τέλος ο έφηβος Πάτσιος έχει καθιερωθεί στην βασική πεντάδα και καλά είναι να μην το αφήσετε μόνο του. Μπράβο σε όλους. Συνεχίζουμε ο δρόμος είναι μακρύς.


Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:


4ος Όμιλος


Αποτελέσματα


Ανόρθωση Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας 84-80


ΑΣ Καστοριάς-Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 80-77


Διόσκουροι Κοζάνης-Αργος Ορεστικό 69-62


Τιτάνες Παλαμά-Κού.Πα. Κιλκίς 92-74


Πιερικός Αρχέλαος-Πρωτέας Γρεβενών 84-68


Ρεπό: Αετοί Βέροιας


Βαθμολογία


1. ΑΣ Καστοριάς 3-0 6


2. Διόσκουροι Κοζάνης 3-0 6


3. Τιτάνες Παλαμά 2-1 5


4. Πιερικός Αρχέλαος 2-1 5


5. Αργος Ορεστικό 2-1 5


6. Πρωτέας Γρεβενών 1-1 3


7. Αετοί Βέροιας 1-1 3


8. Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3 3


9. Ανόρθωση Βόλου 1-1 3


10. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 0-3 3


11. Κού.Πα. Κιλκίς 0-3 3


*Αετοί Βέροιας, Πρωτέας Γρεβενών και Ανόρθωση Βόλου έκαναν το ρεπό τους.


Επόμενη αγωνιστική (4η, 27/10)

Πρωτέας Γρεβενών-Τιτάνες Παλαμά


Κού.Πα. Κιλκίς-Διόσκουροι Κοζάνης


Αργος Ορεστικό-ΑΣ Καστοριάς


Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών-Ανόρθωση Βόλου


Αναγέννηση Καρδίτσας-Αετοί Βέροιας


Ρεπό: Πιερικός Αρχέλαος


Αναλυτικά οι αγώνες


Διόσκουροι Κοζάνης-Άργος Ορεστικό 69-62


Διαιτητές: Αναστασιάδης Παύλ.-Κουρόγλου-Νικολαϊδης


Δεκάλεπτα: 13-17, 26-29, 50-48, 69-62


Διόσκουροι Κοζάνης (Βλάχος): Τσέιμπερς 18(1), Στρωτός 11, Γκοβεδάρος 7(1), Χλιάρας 9(2), Αθανασιάδης 8, Πλιάκης 1, Κυρούδης 5(1), Στακτάρης 5(1), Πάτσιος 2, Κωσταρελόπουλος, Κωτούλας 1, Χρυσίδης 2.


Άργος Ορεστικό (Κίτσιου): Σαρρής 14(1), Δημητρόπουλος 13(3), Κόττας 13(3), Στάιος 13(3), Μιχαηλίδης 4(1), Μαλιούρας, Γατόπουλος 4, Παράσχος 1, Μπέλλος .



Ευχαριστούμε τον κόσμο που στήριξε τους αθλητές μας ακόμη μια φορά.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια