Βήμα, βήμα έφτασε στον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Θυμιάνης από την Ολυμπιάδα Εορδαίας...- Ηρακλής Πτολεμαϊδας, Ξάνθη, Σέρρες και τώρα ΠΑΟΚ...

 


Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε την Δευτέρα (17/6) την απόκτηση του Κώστα Θυμιάνη και μια μέρα αργότερα ο 23χρονος αμυντικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.
Ο Κώστας κατάγεται από την Ολυμπιάδα Πτολεμαϊδας, ενώ έχει αγωνιστεί και στον τοπικό Ηρακλή, στην Ξάνθη και φυσικά περσι στον Πανσερραϊκο. Φέτος, κάνει το "μπάμ" με τον ΠΑΟΚ. Να σημειωθεί πως και ο πατέρας του υπήρξε ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Πτολεμαΐδας.


Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: 
«Το να έρχεσαι σε μια μεγάλη ομάδα είναι διαφορετικός ο ρυθμός, διαφορετικές οι προπονήσεις, οι προσωπικότητες στα αποδυτήρια, εγώ έρχομαι εδώ για να μάθω, να εξελιχθώ και γιατί όχι να καθιερωθώ σε αυτή την ομάδα. Θέλω να καθιερωθώ, να παίξω να μάθω καταρχάς, γιατί το να έχεις έναν προπονητή όπως ο Λουτσέσκου είναι τιμή για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλω να εξελιχθώ και να εκπληρώσω τους στόχους της ομάδας, που είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο, πάνω απ’ όλα η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Ήρθε ο καιρός να παίξει ο ΠΑΟΚ στο Champions League».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια