Αυλές Σερβίων “Ντελαπάρισε” λόγω δρόμου….




Ο κάτοικος του χωριού Αυλές Σερβίων κ. Γιώργος Βλαχάβας με αφορμή το μικροατύχημα ενός τρακτέρ μέσα στο χωριό επισημαίνει στην “Ομάδα ¨Αυλές Σερβίων” τα εξής:

Από αυτή την “ομάδα είναι άπειρες οι στιγμές που έχουμε καταγράψει θετικά την δουλειά των τοπικών και δημοτικών αρχών του τόπου μας. Όμως η πραγματικότητα είναι μερικές φορές διαφορετική. Θα έλεγα τραγική. Οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν... Μέσα στο χωριό σε δρόμο όπου έπρεπε να είναι ασφαλής συμβαίνουν τέτοια πράγματα…. Και μάλιστα σε νέους αγρότες ( απ’ τους λίγους που έμειναν σε αυτό τον τόπο). Ας το δεί η κοινοτική και δημοτική αρχή. Η περιοχή μας έχει ανάγκη από έργα που θα κρατήσουν αυτά τα παιδιά εδώ στον τόπο μας. Καλά τα εγκαίνια και οι προβολές οι συζητήσεις, αλλά αυτό που μετράει είναι οι λύσεις των προβλημάτων”.




Όπως μας ενημέρωσαν από το χωριό

“στο συγκεκριμένο σημείο έσπασε ο αγωγός νερού. Ήρθαν οι υπηρεσίες του Δήμου διόρθωσαν την βλάβη, αλλά στην συνέχεια δεν έγιναν οι εργασίες αποκατάστασης γιατί έπρεπε να “καθίσει το χώμα”. Δεν υπάρχει σήμανση για να μην κυκλοφορούν αυτοκίνητα και αγροτικά”.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια